با حضور رییس جهاددانشگاهی برگزار شد؛
معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره تحقیقات برتر شعب ایسپا/ تاکید بر انجام نظرسنجی به همراه تحلیل و ارایه راهکار
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره تحقیقات برتر شعب ایسپا، صبح امروز (یکشنبه ۲۵ مهرماه) با حضور دکترحمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر عیسی علیزاده معاون فرهنگی این نهاد؛ مرتضی میرباقری عضو هیات علمی دانشگاه و روسا و معاونان فرهنگی واحدهای جهاددانشگاهی به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.
رییس جهاددانشگاهی در این مراسم اختتامیه طی سخنانی به بیان اهمیت نظرسنجی پرداخت و گفت: پیشرفت، حاصل برنامهریزی جامع درازمدت و هماهنگ عمل کردن نهادهای مرتبط است. جامع بودن به این معناست که در برنامهریزی هم توسعه فرهنگی دیده شود، هم توسعه اجتماعی، سیاسی و …. که برآیند آنها منجر به یک اقتصاد دانش بنیان، مولد و تولید محور باشد که علاوه بر اینکه منجر به رفاه میشود، همراه با عدالت و اخلاق نیز باشد.
وی تصریح کرد: شهادت میدهم که همکاران ما در ایسپا طی دوران فعالیت در جهاددانشگاهی انصاف، رعایت بیطرفی و تقوا را در کارهایشان به خوبی دنبال کردهاند و همین موجب شده نظرسنجیها مورد توجه قرار گیرد؛ البته توقع ما بیشتر است.
دکتر طیبی با تاکید بر اینکه برای گسترش فعالیتها با مشکلاتی مواجه هستیم، گفت: تاکید ما این است که باید بتوانیم علاوه بر نظرسنجی، تحلیل و ارایه راهکار را در دستور کار قرار دهیم.
وی با اشاره بر اینکه توسعه و پیشرفت قطعاً در بلندمدت رخ میدهد، گفت: برای همین چشمانداز طراحی و مشخص میکنیم که آینده مطلوب چیست و طی چند برنامه توسعه باید به اهداف رسید. هماهنگ عمل کردن نهادهای مرتبط نیز به این معناست که در گردشهای دولتها و مجلسها نباید برنامهها تغییر کند. وقتی برنامهریزی درازمدت صورت میگیرد طبیعتاً نظرسنجی و اطلاع از نتایج برنامهها موضوع جدانشدنی از برنامهریزیهاست.
دکتر طیبی ضمن اشاره به اینکه قرار است همه برنامهها در خدمت سعادت دنیوی و اخروی مردم باشد، گفت: نظرسنجیها براساس شاخصهای این سعادت تبیین میشود و صورت میگیرد. هدف جهاددانشگاهی نیز از ابتدا توسعه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و علمی به صورت فناورانه بوده و طبیعی است که هم در حوزه علم و فناوری به ویژه در تبدیل علم به فناوری و کاربردی کردن آن به دنبال الگوسازی است و هم ساختارسازیهای لازم در حوزه فرهنگی را با تاسیس خبرگزاریهای ایکنا، ایسنا و سینا و جدیداً شبکه اجتماعی «بوم» و سایر مراکز جهاد در دستور کار دارد.
وی ساختارهای ایجاد شده از سوی جهاددانشگاهی را برای پیشرفت کشور ضروری دانست و گفت: اگر از این ساختارها درست استفاده نمیکنیم امر دیگری است. اگر با هر تغییر دولت همه چیز را از صفر شروع میکنیم مشکل ماست. این بسیار بد است که گروه جدید همیشه تمام اقدامات گروههای قبلی را نفی و طرحها را از صفر شروع میکند. ولی جهاد این تشخیص را داده و این سازمانها را ایجاد کرده است تا بدون سیاستزدگی اقدامات را پیگیری کند.
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص جهاددانشگاهی و حمایتهای ایشان از جهاد، گفت: سعی کردیم درگیر جریانات سیاسی کشور نباشیم؛ سیاسی باشیم اما سیاستزده نباشیم و سیاستزدگی را به کارمان نیاوریم. خودمان را پیرو ولایت فقیه و حامی دولتها میدانیم.
تقدیر از چهار اثر برگزیده
در پایان این مراسم چهار اثر برگزیده نخستین جشنواره تحقیقات برتر شعب ایسپا توسط داوران معرفی و تقدیر شدند که اسامی آنها به شرح زیر است:
*محمد علی شاهمیری و افشین حسینزاده از شعبه استان سمنان با طرح «سنجش میزان آگاهی و نظرات مراجعین از اجرای قانون حقوق شهروندی در شرکت آبفای استان سمنان»
*فریده محمدی دهکردی پژوهشگر مرکز افکار سنجی استان چهارمحال بختیاری با طرح «بررسی میزان رضایت مندی مشتریان از خدمات بانک داری الکترونیک بانک مسکن در سال ۹۹»
*معصومه بخشی پژوهشگر مرکز افکار سنجی شعبه لرستان با طرح «تبیین جامعه شناختی مشارکتهای اجتماعی جوانان استان لرستان»
*خدیجه جعفری و احد حاجی بلند پژوهشگران مرکز افکار سنجی ایران شعبه آذربایجان شرقی با طرح «مطالعه عوامل زمینه ساز و تمایل به کودک همسری در استان آذربایجان شرقی»
نظر شما :