حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه تبیین کرد:

ریشه‌ها و پیامدهای جنایات صهیونیسم از منظر قرآن

۱۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۲۵ کد : ۲۴۲۷ اخبار فرهنگی کشور اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۶
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، شب گذشته (نهم تیر ۱۴۰۴) در پنجمین شب از مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) که در مسجد امامزادگان عینعلی و زینعلی (ع) تهران برگزار شد، به تبیین ریشه‌ها، ابعاد و پیامدهای جنایات رژیم صهیونیستی با استناد به آیات قرآن کریم پرداخت.
ریشه‌ها و پیامدهای جنایات صهیونیسم از منظر قرآن

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه در ابتدای سخنان خود، ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کربلا، به شهدای اخیر مقاومت در غزه و شهدای کشورمان از جمله شهدای علمی و نظامی اشاره کرد و به خصوص برای شهدای بیگناه از جمله کودکانی که حتی فرصت حیات نیافته بودند و در رحم مادرانشان به شهادت رسیدند، طلب رحمت و غفران کرد. وی مصیبت این ایام را با مصیبت شهدای اخیر مضاعف دانست و این ایام را به پیشگاه امام زمان (عج) تسلیت گفت.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به مرور اجمالی تاریخ جنایت در بشریت پرداخت و از اولین جنایت ثبت شده توسط قابیل علیه هابیل تا ستم‌های نمرود، فرعون، قریش، ابوسفیان، ابولهب، ابوجهل، بنی امیه و بنی العباس علیه پیامبران و اهل بیت (ع) را یادآور شد. وی همچنین به حملات نظامی قدرت‌های تاریخی مانند رومیان به ایران و ویرانی‌هایی چون تخت جمشید و نیز جنایات مغول‌ها و هیتلر در جنگ جهانی دوم اشاره کرد.

جنایات صهیونیسم: خباثتی که قرن‌ها ادامه دارد

استاد خسروپناه با مقایسه جنایات تاریخی مختلف، وجه تمایز و ویژگی منحصربه‌فرد صهیونیسم را در استمرار و تداوم قرن‌ها خباثت و جنایت دانست. وی تصریح کرد: شاید هیچ قومی در تاریخ به اندازه صهیونیست‌ها بر بشریت جنایت نکردند. وی با بیان اینکه دیگر جنایتکاران تاریخی در دوره‌ای دست به ظلم زدند و سپس متوقف شدند (مانند مغول‌ها که برخی از آن‌ها بعداً مسلمان شدند یا رومیان که «آدم شدند»)، تأکید کرد که این روند در مورد صهیونیسم متفاوت است.

وی با اشاره به آیه ۶۲ سوره بقره خاطرنشان کرد: منظور از این بحث، تمام یهودیان نیستند، بلکه گروهی هستند که دارای «ایدئولوژی صهیونیستی» بوده و در طول تاریخ به «یهود کافر» مشهور شده‌اند، در حالی که در میان یهودیان همواره مؤمنان صالح نیز وجود داشته‌اند که به خدا، روز قیامت و عمل صالح ایمان داشته‌اند و نزد خداوند مأجور هستند.

پنج عامل قرآنی ریشه‌ساز خباثت صهیونیست‌ها

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به این پرسش کلیدی که چرا این جنایت‌ها را می‌کنند و چرا سیر نمی‌شوند؟ گفت: با استناد به آیات قرآن کریم، پنج عامل اصلی را که به گفته وی ریشه در انحرافات اعتقادی و اخلاقی این گروه دارد، برشمرد.

استاد خسروپناه ریشه بسیاری از مشکلات این قوم را در باورهای نادرست آن‌ها دانست و به اعتقاد تحریف‌شده آن‌ها مبنی بر اینکه «یدالله مغلوله» (دست خدا بسته است) اشاره کرد. وی این باور را در تضاد با آیات صریح قرآن خواند که می‌فرماید «یدالله فوق ایدیهم» (دست خدا بالای دست‌های آنان است) و در پاسخ به این ادعای آنان می‌فرماید «یداهم مبسوطتان» (دست‌های او [خدا] باز است).

وی عامل دوم را تلاش سازمان‌یافته این گروه برای ایجاد شک و شبهه و ابهام در باورهای مردم عنوان کرد. ایشان این رفتار را عاملی دانست که موجب می‌شود خداوند رحمت و لطف خود را از آنان سلب نماید و به تعبیر قرآن، گرفتار «لعن الهی» شوند.

به گفته استاد خسروپناه، اعتقاد راسخ به برتری نژادی یکی از بنیادهای خباثت صهیونیست‌هاست. وی تصریح کرد: اصلاً مؤسس نژادپرستی در عالم این یهودی‌های صهیونیست بودند. وی این تفکر را حتی منشأ و الهام‌بخش اندیشه‌های نژادپرستانه در غرب (مانند تفکرات نیچه که بر هیتلر تأثیر گذاشت) دانست و تأکید کرد که بر اساس این ایدئولوژی، همه عالم باید فدای این نژاد بشود.

حرص و طمع شدید به مال و منال دنیا، عامل چهارم است. وی با استناد به آیه ۹۶ سوره بقره، آن‌ها را احرص الناس علی حیات (حریص‌ترین مردم به زندگی) توصیف کرد که نشان از عمق تعلق خاطر آن‌ها به دنیا دارد.
استاد خسروپناه به آیه ۴۲ سوره مائده استناد کرد که یهودیان [مراد گروه فاسد آن‌ها] را «سمّاعون للکذب اکّالون للسّحت» (بسیار دروغ‌شنونده و بسیار حرام‌خوار) معرفی می‌کند. وی با بیان اینکه مؤسس رباخواری در دنیا این یهودیان بودند، حرامخواری را یکی از ویژگی‌های ثابت این گروه در طول تاریخ دانست.

پیامدهای جنایت و خباثت از نگاه قرآن: آوارگی، پراکندگی و غضب الهی

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه به پیامدها و دستاوردهای منفی این رویکرد جنایتکارانه از منظر قرآن کریم پرداخت و چهار پیامد اصلی را برشمرد و گفت: با وجود اینکه این گروه در مواقع خطر یا فشار، ممکن است متحد به نظر برسند (مانند زمانی که «پشت حصاری» قرار می‌گیرند)، اما قرآن واقعیت درونی آن‌ها را اینگونه توصیف می‌کند: «تحسبهم جمیعا و قلوبهم شتی» (آن‌ها را متحد می‌پنداری در حالی که دل‌هایشان پراکنده است). وی به اختلافات عمیق و درگیری‌های داخلی فعلی در رژیم صهیونیستی (مانند محاکمه نتانیاهو) به عنوان مصداق این آیه اشاره کرد.

استاد خسروپناه با تأکید بر آیه ۱۱۲ سوره آل عمران، این گروه را در طول تاریخ همواره دچار آوارگی و بی‌قراری دانست. وی تصریح کرد: این یهودی‌های صهیونیست هیچ موقع استقرار نخواهند داشت. وی تاریخ آن‌ها را مملو از رانده شدن از سرزمین‌های مختلف دانست و وضعیت کنونی آن‌ها را نیز فاقد آرامش و استقرار واقعی توصیف کرد که همواره درگیر نزاع و چالش هستند.

به گفته وی، این گروه کسانی هستند که مورد غضب و خشم خداوند قرار گرفته‌اند. استاد خسروپناه با استناد به آیه ۱۶ سوره ممتحنه («لا تتولوا قوما غضب الله علیهم») و ارتباط آن با عبارت «غیر المغضوب علیهم» در سوره مبارکه حمد که مسلمانان روزانه در نماز تلاوت می‌کنند، مغضوب بودن آن‌ها را یک واقعیت قرآنی دانست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به آیه ۵۱ سوره مائده، که در اواخر دوره نزول قرآن نازل شده و مؤمنان را از دوستی و ولایت‌پذیری یهودیان و مسیحیان (دارای این تفکر) نهی می‌کند، فرمود: «اینها دوست شما نیستند. هیچ موقع شما را یاری نمی‌کنند.» وی با رد ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر هدف قرار دادن افراد خاص (مانند نظامیان یا دانشمندان)، به کشتار بی‌رحمانه و گسترده زنان، کودکان و مردم بیگناه در غزه اشاره کرد و این اقدامات را شاهدی بر عدم صداقت و غیرقابل اعتماد بودن مطلق آن‌ها برشمرد.

استاد خسروپناه در پایان تأکید کرد که با توجه به ریشه‌های قرآنی و پیامدهای بیان شده، با طایفه‌ای مواجه هستیم که در طول تاریخ مایه فساد، جنایت و بی‌ثباتی بوده‌اند و از آن‌ها جز خباثت و بی‌رحمی انتظاری نیست.


نظر شما :