حجت الاسلام والمسلمین رستمی:

وفاق ملی کنونی ظرفیت بزرگی برای نظام سیاسی است

۱۱ تیر ۱۴۰۴ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۴۲۹ اخبار فرهنگی کشور اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۶
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: وفاق ملی کنونی نیروی بالایی را در فضای اجتماعی برای عبور از چالش‌ها و بحران‌های داخلی فراهم کرده و این ظرفیت بزرگی برای نظام سیاسی است.
وفاق ملی کنونی ظرفیت بزرگی برای نظام سیاسی است

حجت‌الاسلام مصطفی‌ رستمی در ارزیابی از اتحاد و انسجام کنونی ایران پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اظهار داشت: تجربه تاریخی نشان داده که مردم ایران در حوادث و بحران‌ها و به ویژه در مقابله با تجاوز و تهاجم خارجی، متحد و منسجم بوده و تفاوت‌های قومی، مذهبی و فرهنگی نه تنها به شکاف و نزاع بدل نشده بلکه فرصتی برای تقویت همدلی و وحدت ملی فراهم کرده است.
خطای راهبردی رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکا این بود که تصور می‌کردند با حمله به ایران می‌توانند فرصتی را برای فعال کردن درگیری های داخلی فراهم کنند.وی به خطای‌های رژیم صهیونی و آمریکا در تهاجم به ایران اشاره کرد و افزود: خطای راهبردی رژیم سفاک صهیونیستی و آمریکا این بود که تصور می‌کردند با حمله به ایران می‌توانند فرصتی را برای فعال کردن درگیری های داخلی فراهم کرده و با ایجاد آشوب، ضربه اصلی را از این ناحیه به کشور وارد آورند.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: اما با عنایت و هدایت الهی و هوشیاری مردم، این حمله نه تنها به واگرایی اجتماعی و ملی و حتی انفعال اجتماعی بدل نشد بلکه وحدت و همدلی ملی را به شدت تعمیق داد و تحکیم کرد به گونه‌ای که کارشناسان خارجی نیز بدان اذعان دارند و باید گفت این خود از الطاف خفیه الهی است.
حجت‌الاسلام‌ رستمی در تکمیل این بخش اظهار داشت: برخلاف تصور دشمن، ملت ما می‌تواند از تهدیدهای بزرگی مانند جنگ و تجاوز خارجی، فرصت‌های بزرگی نظیر همجوشی و همدلی ملی خلق کند. بنابراین می‌توان گفت امروز بالاترین سطح از انسجام و همگرایی ملی را پس از دوران دفاع مقدس شاهد هستیم.
وی با اشاره به اینکه این بزرگترین پیروزی و دستاورد برای ایران عزیز و مقتدر است، اضافه کرد: خطای دوم را هم آمریکا مرتکب شد در حالی که با نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در حال مذاکره بود، برنامه‌ریزی حمله به کشور و کشتار مردم، دانشمندان و فرماندهان را تدارک می‌دید.
امروز بالاترین سطح از انسجام و همگرایی ملی را پس از دوران دفاع مقدس شاهد هستیم و این بزرگترین پیروزی و دستاورد برای ایران عزیز و مقتدر است.

ریشه همدلی و فرصتی که خلق می‌شود
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به ریشه‌های همدلی کنونی ملت و اینکه چه فرصت هایی را برای کشور خلق می‌کند، اشاره کرد و افزود: باورهای دینی و مذهبی در کنار آگاهی و بصیرت بالای سیاسی از اصلی‌ترین زمینه‌ها و ریشه‌های همگرایی و انسجام مثال زدنی کنونی در جامعه ایرانی است.
حجت‌الاسلام رستمی ادامه داد: در واقع وطن‌دوستی، حب وطن و همدلی گرانقدری که می‌بینیم، ریشه در غیرت بالای دینی جامعه ایرانی دارد که نمونه اعلای آن در هشت سال دفاع مقدس نمایان و آشکار شد. از سوی دیگر، درک دقیق و آگاهی بالای مردم نسبت به شرایط و تحولات جهانی و مسائل و نیازمندی‌های کشور در خلق این همدلی و وفاق جمعی بسیار مؤثر بوده است.
وی تاکید کرد که جامعه ایران به خوبی می داند، اولویت اول کشور مقابله با این نبرد تحمیلی و دفاع از تمامیت ارضی است و هیچ تجاوز خارجی و اراده بیرونی نمی تواند منشأ آبادنی و خیر برای کشور باشد.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: در واقع ریشه بازدارندگی ملی هم در درجه اول همین آگاهی و بصیرت ملی بوده که توطئه‌های نرم‌افزاری و رسانه‌ای دشمن را که خطرناک تر از جنبه فیزیکی آن است، خنثی کرد.
حجت‌الاسلام رستمی به فرصت‌هایی که این همدلی ایجاد می‌کند، اشاره کرد و گفت: این انسجام ملی زمینه نرم‌افزاری اقتدار و قدرت کشور و زمینه ساز بازدارندگی و کاهنده تهدیدات و تجاوزات احتمالی در آینده است. همچنین، وفاق ملی کنونی نیروی بالایی را در فضای اجتماعی برای عبور از چالش‌ها و بحران‌های داخلی فراهم می کند و ظرفیت بزرگی برای نظام سیاسی است تا این پشتوانه و سرمایه در راستای پیشرفت و سازندگی کشور بکار گرفته شود.
دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه
وی از دیگر دستاوردهای این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را شناخت دقیق‌تر ماهیت ضدبشری و بحران آفرین رژیم صهیونیستی برای جامعه جهانی و ایران عزیز دانست که با تبلیغات رسانه‌ای پیچیده و حرفه‌ای، درک تعداد اندکی از افراد نسبت به ماهیت این رژیم جعلی چندان دقیق و مبتنی بر واقعیت نبود. اما اکنون این فهم عمومی حاصل شده و این سرمایه بزرگی برای پاسخ محکم‌تر به تعدی‌های احتمالی رژیم صهیونی است.
از پیامدهای خلق شده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، درک اهمیت حساسیت مساله امنیت ملی و ضرورت تلاش همه جامعه برای تامین آن است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از دیگر فرصت‌ و پیامدهای خلق شده در این جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را درک اهمیت و حساسیت مساله امنیت ملی و ضرورت تلاش همه جانبه برای تشدید آن بیان کرد و گفت که این همکاری و همدلی مشاهده شده با نیروهای امنیتی در روزهای اخیر، از جلوه های بارز آن است.
الزامات پاسداشت همدلی
حجت‌الاسلام رستمی در پاسخ به الزامات پاسداشت و حفظ این همدلی ملی، اظهار داشت: پرهیز از طرح و دامن زدن به مسائل جناحی و گروهی و اتهام زنی به همدیگر در وضعیت کنونی بسیار مهم و راهگشاست و باید از طرح موضوعاتی که برای این همبستگی مخرب است، به جد خودداری کرد.

از طرح و دامن زدن به مسائل جناحی و گروهی و اتهام زنی به همدیگر در وضعیت کنونی پرهیز شود
وی ادامه داد: نیروهای مجازی و رسانه‌ای دشمنان به شدت در شبکه های اجتماعی فعال‌اند تا با طرح و برجسته کردن مسائل فرعی و گروهی، یکپارچگی موجود را مخدوش کنند از این رو تبیین و روشنگری به‌هنگام و هوشمندانه نخبگان رسانه‌ای و دانشگاهی پیرامون نیات و اهداف اصلی دشمن صهیونی ( که همان مهار و تضعیف و در نهایت تجزیه ایران است) و نیز تشریح منافع و نتایج درخشان مقاومت فعال و اجتماعی ملت ایران در برابر این رژیم، می‌تواند در تحکیم این همبستگی ملی مؤثر باشد.
رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها دفاع همگانی از وطن و مقاومت در برابر هرگونه تجاوز به میهن را به عنوان یک وظیفه شرعی و ملی دانست که باید در کانون روایت سازی‌های رسانه‌ای و مدنی قرار گیرد و هر گونه روایت‌گری ضد آن، به حاشیه رانده شود.
حجت‌الاسلام رستمی برخورد قاطع و سخت با شبکه همکار و خیانتکار داخلی رژیم صهیونیستی چه در عرصه امنیتی و قضایی و چه در فضای رسانه‌ای و اجتماعی (توسط فعالان رسانه ای و مدنی) را از دیگر موضوعات مهم برشمرد که می‌تواند ضمن تامین مطالبه عمومی، اجماع ملی را تحکیم بخشد.
وی امیدآفرینی را از دیگر مقوله‌های بسیار مهمی عنوان کرد که هم دارای پایه‌های مستحکم در واقعیت‌ها و توانمندی‌های موجود و هم در افق نبرد حق و باطل، قابل طرح و پیشبرد است.


نظر شما :