تقویت روحیه ملی و جذب حداکثری دانشجویان، اولویت معاونت فرهنگی و دانشجویی است

نشست شورای مدیران معاونت فرهنگی و دانشجویی و معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکدهها، دوشنبه ۱۶ تیرماه در سالن شورا برگزار شد. در این جلسه، دکتر محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به حاضران، به بررسی برنامههای چهارساله معاونت و اقدامات انجام شده در شرایط بحران جنگ اخیر پرداخت.
تأکید بر مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و تقویت وحدت ملی
دکتر پورغریب با اشاره به جنگ اخیر و پیروزی ایران در این رویارویی، گفت: «به یاری خداوند، درایت رهبر معظم انقلاب و تلاش همه مدیران نظام و همراهی و همدلی همه مردم به ویژه جوانان عزیز، سربلند از این آزمون بیرون آمدیم. رژیم صهیونیستی به دنبال تخریب اسلام، پس از حملاتی که به کشورهای اسلامی کرده، این بار نیز کشور عزیزمان ایران را هدف قرار داده است.»
معاون فرهنگی و دانشجویی افزود: «وظیفه ما تقویت روحیه ملیگرایی در میان جوانان و ایجاد حس مسئولیت پذیری در تمام اقشار جامعه است. هنر ما این است که حتی افرادی با دیدگاههای متفاوت را جذب کنیم و در کنار خود نگه داریم. موفقیت واقعی زمانی حاصل میشود که جذب حداکثری داشته باشیم.»
دکتر پورغریب از مدیران و معاونین خواست تا با همفکری بیشتر، راهکارهای مؤثرتری برای جلب اعتماد و مشارکت دانشجویان ارائه دهند.
اقدامات حمایتی از دانشجویان در دوران جنگ
عضو هیئت رئیسه دانشگاه به اقدامات انجامشده در دوران جنگ اشاره کرد و افزود: «با راهاندازی سامانه تلفنی هلپ لاین Help Line به شماره 88996569-021 و ارائه مشاورههای آنلاین از طریق سامانه نوبت دهی آنلاین مرکز مشاوره و ایجاد کانالهای اطلاعرسانی در بله، تلاش کردیم تا نکات ضروری مقابله با بحران را در اختیار دانشجویان قرار دهیم. همچنین در حال بررسی اختلال استرس حاد در دانشجویان هستیم تا از تبدیل آن به اختلال استرس پس از سانحه جلوگیری کنیم.»
برنامهریزی برای اسکان تابستانی و بازسازی خوابگاهها
دکتر پورغریب به موضوع بازسازی خوابگاهها اشاره کرد و گفت: «این پروژه گسترده نیازمند همکاری همهجانبه دانشجویان و مسئولان دانشگاه است. در تابستان تنها به دانشجویانی که انجام پایاننامه یا پروژههای ضروری دارند، مجوز اسکان داده خواهد شد. خوابگاههای گلستان ۵، بوستان ۲ و ۱۶ آذر بهطور کامل تخلیه میشوند.»
گزارش اقدامات فرهنگی در دوران جنگ
در این نشست، مدیران معاونت به اقدامات انجامشده در دوران جنگ از جمله: انتشار اطلاعیههای مدیریتهای معاونت فرهنگی و دانشجویی و فعالسازی کانال پاسخگویی به آدرس (@tumsvscapr)، برگزاری کارگاههای توسعه فردی با حضور دکتر آذرخش مکری، تولید و انتشار سرودها و فیلمهای میهنی برای تقویت روحیه ملی و ویژه برنامههای فرهنگی و ورزشی با عنوان ویژه برنامه آنلاین خانواده دانشگاه اشاره کردند.
حجت الاسلام و المسلمین ابوالفتح غفاری نیز پیشنهاد ایجاد کارگروه تولید محتوا در فضای مجازی را مطرح کرد تا فعالیتهای ویژه دانشجویان به صورت منسجمتر اطلاعرسانی شود.
جمعبندی و تأکید بر همکاری بیشتر
در پایان، دکتر پورغریب بر لزوم هماهنگی بیشتر بین معاونتهای فرهنگی و دانشجویی دانشکدهها و تقویت برنامههای جذب دانشجویان تأکید کرد و گفت: «مسیر پیش رو دشوار است، اما با همفکری و تلاش جمعی، میتوانیم اعتماد دانشجویان را جلب کرده و فضای دانشگاه را پویاتر سازیم.»
این نشست با بحث درخصوص برنامههای تابستانی و هماهنگیهای لازم بین واحدهای مختلف به پایان رسید.
نظر شما :