مدرس دانشگاه:

لازمه پس‌انداز دوران دانشجویی، بهره‌مندی از فرصت‌های اقتصادی است

۱۴ آبان ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۶ کد : ۳۵۲ اخبار فرهنگی
تعداد بازدید:۵۹۵
ایسنا/اردبیل به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان نشست دانشجویی «پس‌انداز و زندگی دانشجویی» با محوریت اقتصاد مقاومتی دوشنبه ۱۳ آبان در دانشگاه فرهنگیان اردبیل برگزار شد.
لازمه پس‌انداز دوران دانشجویی، بهره‌مندی از فرصت‌های اقتصادی است

ایسنا/اردبیل به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان نشست دانشجویی «پس‌انداز و زندگی دانشجویی» با محوریت اقتصاد مقاومتی دوشنبه ۱3 آبان در دانشگاه فرهنگیان اردبیل برگزار شد.

 در این نشست مدرس دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: لازمه پس‌انداز در زندگی دانشجویی، نوآوری، فرصت‌بینی و بهره‌مندی ‌از فرصت‌های موجود اقتصادی است.

بهمن خداپناه با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، یک رکن اساسی و مهم، مقاوم بودن اقتصاد است، افزود: اقتصاد مقاومتی را باید در تمامی جنبه‌های زندگی قرار داد، اقتصاد باید مقاوم باشد تا بتواند در مقابل آنچه که ممکن است در معرض توطئه دشمن قرار گیرد، ایستادگی کند.

وی خطاب به دانشجو معلمان خاطرنشان کرد: عمده کارآفرینان چه قبل از انقلاب و چه بعد از آن اغلب معلم بوده‌اند و از نقطه نظر مقام معظم رهبری، دانشجو در اقتصاد مقاومتی کنونی که شرایط تحریم اقتصادی بر آن حاکم است، یک سرمایه ملی محسوب می‌شود که بایستی بتواند در این شرایط با خلق ایده و نوآوری مسائل خود را مطرح کند.

این کارشناس اقتصادی، حمایت از تولید ملی را رکن دیگر اقتصاد مقاومتی عنوان و تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی، کاهش وابستگی‌ها، تاکید روی مزیت‌های تولید داخلی و تلاش برای خود اتکایی را دنبال می‌کند.

خداپناه با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی را می توان معنا و مفهومی از کارآفرینی دانست، بیان کرد: دنیای امروز با سرعت زیادی در مسیر تغییر و پیشرفت گام برمی‌دارد، اگر در گذشته نه چندان دور، دارایی افراد با شاخص‌های سخت‌افزاری و دارایی‌های مشهود سنجیده می‌شد، امروزه این نوآوری، ابداع و دارایی‌های نرم‌ هستند که سرمایه اصلی افراد شناخته می‌شوند.

وی اضافه کرد: آمارها نشان می‌دهد در دنیای امروز ثروتمندترین انسان‌ها، افراد صاحب دانش و کارآفرینان هستند که با تشخیص‌ فرصت و موقعیت‌ها و استفاده به موقع از آنها، پیشگام تغییر در اقتصاد و تحولات‌ اجتماعی‌ به حساب می‌آیند.

مدرس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه کارآفرینی به عنوان نماد پیشرفت در عصر حاضر تلقی می‌شود، تصریح کرد: واژه کارآفرین در درون خود در بردارنده معنای موفقیت می‌باشد و ایده‌پردازی، لازمه کارآفرینی است.

خداپناه در پایان خطاب به حاضران گفت: معلمی یکی از مقدس‌ترین مشاغل است و چه خوب می‌شود پولی که از این شغل بدست می‌آورید، در راه اقتصاد مقاومتی کشور خودمان صرف شود.

وی با اشاره به بحث پس انداز دانشجویی با توجه به شرایط سخت اقتصادی جامعه امروزی یادآور شد: دغدغه مالی اگر مشکل همه دانشجویان نباشد، دستکم شرایط زندگی بسیاری از ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و در این راستا نوآوری، فرصت‌بینی و بهره مندی از فرصت های موجود اقتصادی می تواند به عنوان راه حل مناسب مطرح شود.

خداپناه با اشاره به اینکه کارآفرین کسی است که ارزش آفرینی می‌کند و در عصر انقلاب صنعتی چهارم لازمه پیشرفت در آن تفکر و نو آوری است، ادامه داد: اولین گام برای تامین مالی برای کارآفرینی اندک پس‌انداز فردی، گام دوم قرض گرفتن از دوستان و آشنایان، گام سوم اخذ تسهیلات بانکی و گام چهارم مربوط به فرشتگان کسب و کار یا افراد سنتی حاضر در بازار است.


نظر شما :