در بیانیه‌ای مطرح شد؛

آمادگی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برای خدمت‌رسانی در برابر تجاوز دشمن صهیونی

۲۹ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۱:۳۴ کد : ۲۴۰۱ اخبار فرهنگی جهاد دانشگاهی اخبار اسلایدی
تعداد بازدید:۲
پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی طی بیانیه‌ای ضمن محکومیت ددمنشی رژیم منحوس صهیونی و حامیان آن، آمادگی خود را برای هرگونه خدمت رسانی به بخش‌های مختلف کشور اعلام کرد.
آمادگی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برای خدمت‌رسانی در برابر تجاوز دشمن صهیونی

به گزارش روابط‌ عمومی پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

مِّنَ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ رِجَالٞ صَدَقُواْ مَا عَٰهَدُواْ ٱللَّهَ عَلَیۡهِۖ فَمِنۡهُم مَّن قَضَىٰ نَحۡبَهُۥ وَمِنۡهُم مَّن یَنتَظِرُۖ وَمَا بَدَّلُواْ تَبۡدِیلٗا

دیگر جای هیچ تردیدی نیست که آنچه این روزها در آسمان و زمین ایرانِ عزیز در حال وقوع است برگ‌های تاریخی رخدادهای سرنوشت سازی است که قاتلانِ غزه برای تضمینِ ادامه حیات ننگین خود تدارک دیده‌اند.

صهیونیسم هیولای خون‌آشامی است که ته‌مانده خونِ غزه را برای ادامه حیات خود کافی نمی‌بیند؛ برای همین به بهانه واهیِ انرژی هسته‌ای، نقشه تجاوز به ایران و ایرانیان را طرح ریزی کرده است.

ماهیتِ سیاه صهیونیسم و نقشه‌های شوم آنها، اکنون به روشنی در برابر دیدگانِ ماست و همین تصویر تکلیف قطعی و رسالت تاریخی ما را نمایان کرده است.

ما با چشمانِ خود ملت بزرگ ایران را می‌بینیم که در برابر تعدی صهیونیسم ایستاده‌اند. ملتی که فرزندان دانشمند و فرماندهانِ نظامی و جمعی از زنان و کودکانِ بیگناه خود را در شبیخونِ وحشیانه دشمن از دست داده، اما چون همیشه تاریخِ پرافتخارش، استوار ایستاده و متحد و یکپارچه از کیان خود دفاع می‌کند و خدا را شکر می کنیم که امروز دیگر دست دانشمندان، دانشگاهیان و نیروهای مسلح ما خالی نیست و با قدرت و هویت دراین میدان نیز ایفای نقش می‌کنند.

ما به عنوان جمعی از جامعه فرهنگی و فناورانه کشور، ضمن اعلام پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری و همراهی با دولتمردان و نیروهای قدرتمند و افتخارآفرینِ نظامی کشور، ددمنشی آن رژیم منحوس و حامیان آن را محکوم می‌کنیم و آمادگی خود را برای هرگونه خدمت رسانی به بخش‌های مختلف کشور اعلام می کنیم.

ما در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی با تأسی از سیره و مکتب تشیع و پیروی از مرام دانشمندان و سرداران شهید و به احترام همه پدران و مادرانی که از آغاز انقلاب اسلامی تا امروز، فرزندانِ شهید خود را در آغوش کشیده‌اند، وظیفه خود می‌دانیم که همه دانش و توان خود را در عرصه‌های علمی، فرهنگی و فناوری به میدان آورده و آماده‌ایم همچون رزمندگان سال‌های دفاع مقدس رودرروی دشمن متجاوز بایستیم.

بدون تردید، امروز هم این صهیونیست‌های سفاک، به چشم خود خواهند دید که دانشگاهیان و متخصصان ایرانِ اسلامی در این مصاف نیز لحظه‌ای از همراهی با ملت و دولت خود کوتاهی نخواهندکرد.


نظر شما :