کتاب «بیوشیمی فیزیک: مبانی و کاربردها» وارد بازار نشر شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۸ کد : ۲۸۰۹ معرفی کتاب
تعداد بازدید:۱۵
چاپ اول کتاب «بیوشیمی فیزیک: مبانی و کاربردها» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «بیوشیمی فیزیک: مبانی و کاربردها» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «بیوشیمی فیزیک: مبانی و کاربردها» تألیف: دکتر نسرین سهرابی (عضو هیئت‌علمی دانشگاه پیام نور) و دکتر زهرا عرب‌پورشیراز، دارای 145 صفحه و 6 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر کتابی کاربردی و بین‌رشته‌ای است و برای دانشجویان علاقمند به پژوهش در رشته‌های داروسازی، پزشکی، شیمی، بیوشیمی، بیوفیزیک و زیست‌شناسی قابل استفاده است.

موضوع این کتاب در مورد معرفی علم بیوشیمی فیزیک به صورت تئوری و کاربردی است. بدین منظور در فصل اول به معرفی ماکرومولکول‌های زیستی و واحدهای تشکیل دهنده آن‌ها پرداخته شده و در فصل دوم راجع به مبانی تئوریک بیوشیمی فیزیک اشاره شد. در فصل سوم راجع به روش‌های دستگاهی مورد کاربرد در اندازه‌گیری کیفی و کمی برهمکنش ماکرومولکول‌ها با داروها و مولکول‌های کوچک بحث شده و در ادامه در فصل‌های 4 تا 6 به چند نمونه کاربردی مطالب فوق در مقالات اشاره شده است. این کتاب به منظور تشویق دانشجویان در انجام طرح‌های پژوهشی در زمینه‌ی طراحی داروها و نحوه برهمکنش این داروها با بیوماکرومولکول‌ها در مقاطع تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری تدوین شده است.

چاپ اول این کتاب در بهار 1405، عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلیدواژه‌ها: کتاب فصل بیوشیمی بیوشیمی فیزیک داروها کاربردی فیزیک


نظر شما :