نخستین نشست هم‌اندیشی دانشجویان برای راه‌اندازی سازمان توسعه نوآوری‌های دانشجویان (ایسیدو) برگزار شد

۰۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۲ کد : ۲۹۴۳ اخبار فرهنگی جهاد دانشگاهی
تعداد بازدید:۱۷
نخستین نشست هم‌اندیشی سازمان توسعه نوآوری دانشجویان (ایسیدو) با حضور جمعی از دانشجویان رشته‌ها و دانشگاه‌های مختلف، با هدف معرفی رویکردها، تبیین مأموریت‌ها و بررسی زمینه‌های مشارکت دانشجویان در فرآیند راه‌اندازی این سازمان، در تاریخ چهارم مرداد 1405در سالن شهید صبوری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار شد.
نخستین نشست هم‌اندیشی دانشجویان برای راه‌اندازی سازمان توسعه نوآوری‌های دانشجویان (ایسیدو) برگزار شد

در این نشست، دکتر ثریا احمدی، سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان، فلسفه شکل‌گیری ایسیدو، چشم‌انداز، اهداف و الگوی فعالیت آن را تشریح کرد و توضیح داد ایسیدو در پی آن است تا با ایجاد بستری برای مسئله‌شناسی، یادگیری، همکاری میان‌رشته‌ای و نوآوری، زمینه حضور مؤثر دانشجویان در مواجهه با مسائل واقعی جامعه را فراهم آورد و ظرفیت‌های علمی و خلاقانه آنان را در مسیر حل مسائل کشور به کار گیرد.
در ادامه ایشان سازوکار پیش‌بینی‌شده برای فعالیت‌های ایسیدو را معرفی کرد؛ سازوکاری که بر آموزش مهارت‌های مسئله‌شناسی، تشکیل تیم‌های میان‌رشته‌ای، برگزاری رویدادهای علمی و نوآورانه، بهره‌گیری از ظرفیت استادان و خبرگان و توسعه شبکه‌ای از دانشجویان علاقه‌مند در سراسر کشور استوار است.
بخش مهمی از نشست به گفت‌وگو و تبادل نظر میان دانشجویان اختصاص یافت. شرکت‌کنندگان ضمن استقبال از رویکرد مسئله‌محور و میان‌رشته‌ای ایسیدو، دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره شیوه‌های مشارکت دانشجویان، طراحی فعالیت‌های آموزشی، ایجاد شبکه‌های تخصصی، سازوکار فعالیت پلتفرم و برنامه‌های آتی سازمان مطرح کردند.
در پایان نشست، از دانشجویان علاقه‌مند دعوت شد تا با پیوستن به هسته‌های اولیه همکاری، در طراحی، توسعه و راه‌اندازی بخش‌های مختلف ایسیدو مشارکت کنند و در شکل‌گیری یک اکوسیستم دانشجویی برای یادگیری، نوآوری و حل مسائل کشور نقش‌آفرین باشند.
ایسیدو با اتکا به مشارکت دانشجویان، استادان و ظرفیت‌های علمی جهاددانشگاهی، درصدد است زمینه‌ای فراهم آورد تا دانشجویان از مسیر یادگیری، مسئله‌شناسی و کار تیمی، تجربه‌ای عملی از مشارکت در حل مسائل واقعی جامعه به دست آورند و ارتباط مؤثرتری میان دانشگاه و نیازهای کشور شکل گیرد.
 

کلیدواژه‌ها: دانشجویان ایسیدو میان میان رشته مسئله فعالیت مسائل حل مسائل


نظر شما :