با حکم رئیس جهاددانشگاهی؛

سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو) منصوب شد

۰۵ آبان ۱۴۰۵ | ۰۹:۴۹ کد: ۳۰۷۵ اخبار فرهنگی جهاد دانشگاهی
تعداد بازدید: ۷
دکتر ثریا احمدی با حفظ سمت از سوی رئیس جهاددانشگاهی، به عنوان «سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو)» این نهاد منصوب شد.
سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو) منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری رئیس این نهاد، با صدور حکمی دکتر ثریا احمدی مدیرکل دفتر مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی را با حفظ سمت، به عنوان «سرپرست سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو)» این نهاد منصوب کرد.

در این حکم آمده است: 

امید است با یاری خداوند سبحان و همکاری و همدلی همه‌ی جهادگران عزیز به‌خصوص جهادگران آن سازمان در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید. 

گفتنی است؛ دکتر ثریا احمدی که پیش از این مسئولیت راه‌اندازی سازمان نوآوری‌های دانشجویان ایران(ایسیدو) را بر عهده داشت، با مدرک دکترای علوم ارتباطات اجتماعی و تالیف 5 کتاب و انتشار بالغ بر 37 مقاله علمی، استادیار پژوهش جهاددانشگاهی است.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی دکتر سازمان نهاد ثریا احمدی


نظر شما :